Elma Likörü

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Elmaları yıkayıp çekirdeklerini çıkarın. Kabuklarını soymadan ince dilmeler halinde kesip geniş ağızlı bir şişeye doldurun. Üzerine kanyak, tozşeker, elma yaprakları ve kimyonu ilave edin. Vanilya ve tarçını bıçakla uzunlamasına keserek şişeye ekleyin ve kapağını kapatın. Loş bir yerde 1 ay bekletip süzdükten sonra servis yapın.


    Likör yaparken...
    Likör yapacağınız meyvelerin çok taze ve olgun olmalarına dikkat edin.
    Likör yapımında kanyak ya da brendi kullanabilirsiniz.
    Hazırladığınız likörlere arzunuza göre ekleyeceğiniz baharat ve otlarla farklı tatlar yakalayabilirsiniz.
    Yumuşak meyvelerle hazırlanan likörlerin bekleme süresi sert meyvelerle hazırlananlara oranla daha kısa olmalıdır.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.