Limonlu Kremalı Sos

Geçmişi çok eskilere dayanan soslar yemeklere ek bir lezzet katan aynı zamanda tadını tamamlayan karışımlardır. Bugün sizler için balık tariflerinizde kullanabileceğiniz limonlu,kremalı sos tarifi hazırladık.

Malzemeler

Yapılışı

  • 1

    Tereyağını sos tenceresine alıp ocağa oturtun ve eriyene kadar ısıtın. Üzerine unu ilave edip çırpma teli ile karıştırın. Unun kokusu çıkmaya başlayınca krema, limon suyu ve limon kabuğunu katın. Kaynayana kadar karıştırarak pişirin. Kaynamaya başlayınca tuz ve karabiberini ayarlayıp ocaktan alın. Sıcak olarak servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.