Karamel için toz şekeri yapışmaz yüzeyli tavada karıştırarak eritin. Yuvarlak bir fırın kabına karameli dökün. İçine vanilya kattığınız sütü, el yakmayacak sıcaklıkta ısıtın. Oda sıcaklığındaki yumurtaları toz şekerle çırpıp sütlü karışıma yavaş yavaş akıtarak ve karıştırarak ekleyin. Sonra sütlü karışımı fırın kabındaki karamelin üzerine dökün.
Önceden ısıtılmış 200 derece fırında benmari usulü 10 dakika pişirin. Daha sonra 150 derece ısıda, üzeri kızarana kadar pişirin. Bir gece buzdolabında bekletin. Derinliği olan bir kaba ters çevirin. File bademle süsleyip servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.