Tereyağını eritip, unu yavaşça ilave edin ve kavurun. Üzerine toz şeker ve sütü ekleyip, muhallebi kıvamına gelene kadar karıştırın. Daha sonra muhallebiyi 10 dakika çırpıp, servis kabına koyun. Oda sıcaklığında beklemeye bırakırken, çikolataları benmari usulü eritin.
Ayrı bir yerde yumurtaların sarısını ve akını ayırın. Akları iyice çırparak kar haline getirin. Karıştırıp, sarıları ekleyin ve çikolataya ilave edin. Muhallebinin üzerine ekleyip, buzdolabında 1 gece bekletin. Dövülmüş fındıkla servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.