Tavuğu 35 dakika süreyle haşlayın. Diğer taraftan süt, krema ve toz şekeri bir tencereye alarak ocağa oturtun. Tavuk haşlandıktan sonra sudan alıp blendere koyun.
Ocaktaki sütten 2 kepçe alarak üzerine ekleyin. Birlikte çektikten sonra yeniden ocaktaki süte ilave edin. Kaynama noktasına geldiğinde soğuk suyla açtığınız nişastayı üzerine ekleyin.
2-3 dakika daha pişirip, kazandibi kokusunu sağlamak için hafifçe dibinin tutmasını sağlayın. Daha sonra uygun bir tepsiye bir parmak kalınlığında döküp, yayın.
Tepsiyi ocak üzerine koyup yüksek ateşte muhallebinin altı iyice karamel rengini alana kadar pişirin. Bu sırada tepsiyi çevirerek her yerinin pişmesini sağlayın.
Kazandibini 1 gün süreyle buzdolabında soğumaya bırakın. Servis için kare şeklinde kesip tabaklara alın. Üzerine arzunuza göre dondurma ekleyerek servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.