Yazın en çok yapılan tatlılarından olan güllü fıstıklı parfe tarifini evinizde kolayca yapabilirsiniz. İstediğiniz meyve ve bisküvileri kullanarak yapabileceğiniz parfe tarifi.
Kaynama noktasına gelince ocağı kapatın ve tamamen soğuması için kenarda bekletin. Yumurta sarılarının renkleri açılıp krema kıvama gelene kadar mikserin yüksek devrinde 6-7 dakika çırpın.
Kremayı azar azar ekleyip spatula ile alttan üste doğru homojen kıvama gelene kadar karıştırın. Porsiyonluk kaselere pay edip, derin dondurucuda en az 4 saat dinlendirin.
Sürenin sonunda Antep fıstığı ve gül yaprakları ile süsleyerek servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.