Soğuk suya koyup, bir müddet bekletin. Daha sonra elinizde ovalayarak kokusu çıkana kadar yıkayın. Suyunu sıkın. Ayrı bir yerde sütü tencereye alın. Tuz ve toz şekeri ekleyip, karıştırın. Kaynamaya bırakın. Un, nişasta ve pirinç ununu da ayrı bir kasede karıştırın. Kaynayan sütten bir kepçe alıp, bu karışıma ilave edin. Bir kepçe de su ilave edin.
Daha sonra bu karışımı tencereye yavaş yavaş ekleyin. Kısık ateşte 5 dakika daha pişirin. Tavuk göğüs etlerini ilave edip, çatalla karıştırarak 10 dakika daha ocakta tutun. Muhallebi koyu bir kıvam alınca ocaktan alın. Sıcakken yayvan bir tepsiye döküp, ocak üstüne alın. Kuvvetli ateşte, tepsiyi sürekli çevirerek pişirin.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.