Labneli Magnolia
Popüler magnolia tarifini bu sefer labneli yaptık! Hafif ve sütlü tatlı arayanların severek yapmak isteyeceği labneli magnolia tarifi.
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Süt, yumurta sarısı, toz şeker, un ve nişastayı tencereye alıp, ocağa oturtun ve kaynatın. Akıcı kıvamlı muhallebi olana dek karıştırın. Kaynamaya başlayınca ocaktan alıp soğumaya bırakın.
-
2
Mikser yardımıyla 2 dakika çırpıp, kremayı ilave edin. Ardından labne peynirini katıp 6 dakika mikser yardımıyla çırpın. Ayrı bir yerde bisküviyi rondodan geçirin.
-
3
Kullanacağınız kupların tabanlarına 1.5 yemek kaşığı bisküvi tozu yerleştirin. Üzerlerine 2 kepçe muhallebi döküp, yeniden 1.5 yemek kaşığı bisküvi ilave edin.
-
4
Kalan muhallebi ve bisküvi tozunu ince katman olacak şekilde kat kat kuplara pay edip, Antep fıstığı serpin. Dilediğiniz şekilde süsleyin ve soğuk olarak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Mevsimin Olmazsa Olmazları Elma & Armut
- Baharat Karışımları
- Sağlıklı Çocuk Tarifleri