2 adet yumurta sarısı
1 litre süt
2 yemek kaşığı un
2 yemek kaşığı nişasta
1 su bardağı toz şeker
1 adet portakalın suyu
2 parça milföy
1 tatlı kaşığı tereyağı
ÜZERİ İÇİN
2 adet küp doğranmış portakal
2 adet küp doğranmış kivi
1 avuç frenk üzümü
2 yemek kaşığı kıyılmış çiğ badem
Yumurta, süt, un, nişasta ve toz şekeri tencereye alın. Çırpma teli ile çırpın. Ocağa oturtup pişmeye bırakın.
Portakalın suyunu Arnica Diva Trend Plus el blender seti ve narenciye sıkacağı yardımıyla sıkın. Tencereye ilave edin. Milföyleri pişirme kağıdı ile kaplanmış fırın tepsisine aralıklı olarak yerleştirin.
Bıçak yardımıyla daha küçük parçalar halinde kesin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında kızarana kadar pişirin. Tereyağını tencereye katıp karıştırın.
Muhallebi fokurdamaya başladığında 2 dakika daha pişirip ocaktan alın. Cam bir kaba aktarın. Üzerini streç filmle kaplayıp soğuyana kadar buzdolabının alt rafında dinlendirin.
Soğuyunca Arnica Diva Trend Plus el blender seti ve narenciye sıkacağının blender'i ile çırpın. Servis kabına alın. Üzerine milföyleri ufalayın.
Dilimlenmiş portakal, kivi ve frenk üzümünü serpiştirin. Kıyılmış bademi de serpip servis yapın.