Yaprak jelatinleri ılık suda 10 dakika dinlendirin. Krema, süt, toz şeker ve vanilyayı tencereye alıp orta ısıda ara sıra karıştırarak ısıtın. Kaynama noktasına gelmeden ocaktan alın. Yumuşayan jelatinlerin suyunu elinizle sıkıp tencereye ekleyin. Jelatin eriyene kadar karıştırın.
Narlı sos için küçük bir tencerede nar suyunu ve toz şekeri kaynatın. Mısır nişastasını 1 yemek kaşığı su ile açın ve nar suyuna ekleyin. Sos yoğunlaşınca ocaktan alın ve soğumaya bırakın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.