Süt, un, nişasta ve toz şekeri tencereye alıp,koyu kıvam alana dek karıştırarak pişirin.Tereyağı ilave edip bir taşım daha pişirin.Ocaktan alıp yarım su bardağı Hindistan cevizi ilave ederek soğumaya bırakın.
Elinizi ıslatıp karışımdan mandalina büyüklüğünde parçalar koparın. Başparmağınızla içini oyup, yarım tatlı kaşığı turna yemişi yerleştirin. Kalp şekli verip, üzerilerini turna yemişi ve tane karanfille süsleyin. Soğuk olarak servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.