Harç için kabağı tencereye alıp, üzerine toz şeker serpin. Su ekleyip, kısık ateşte kabak yumuşayıncaya dek pişirin. Pişince çatal yardımıyla ezin. Çekilmiş badem ilave edip karıştırın. Hamur için unun ortasını havuz gibi açın. Kalan tüm hamur malzemesini ekleyip biraz sert kıvamlı bir hamur elde edin. Üzerini kapatıp, 30 dakika buzdolabında dinlendirin. Hamuru yarım cm kalınlığında açıp, yağlanmış tart kalıbına, kalıbın yanlarını da kaplayacak şekilde yerleştirin. Önceden ısıtılmış 160 derece fırında, altın rengi alana dek pişirin. Tartı fırından alır almaz içine çikolata sürün. Çikolata donunca kabak püresini yayın. Buzdolabında 2 saat dinlendirin. Badem ve böğürtlenle süsleyip servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.