Çikolatalı Tart

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Hamur için, tüm malzemeyi hızlı bir şekilde yoğurun. Yağlanmış tart kalıbına, hamurun kenarlarını yükselterek yerleştirin. Isıtılmış 180 derece fırında 25 dakika pişirin. Bu arada krema için, yumurta, vanilya, süt, un, toz şeker ve margarini bir kapta çırpma teli ile iyice çırpın. Ocağa alıp, koyulaşıncaya dek karıştırarak pişirin. Sonrasında soğumaya bırakın. Fırından çıkarttığınız tartı da soğumaya bırakın. Çikolatalı sos için, çikolata ve kremayı bir kaba aktarıp ocakta 2-3 dakika karıştırarak pişirin ve soğumaya bırakın. Tüm malzeme soğuduktan sonra, tartı servis tabağına aktarın. Ortasına soğumuş kremayı dökün. Çikolatalı sosu sıkma torbasına alıp, tartın üzerine şeritler yapın. Buzdolabında 1-2 saat bekletin. Dilimleyip, servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.