Derin bir kaba un, ayçiçek yağı, tuz, su ve sirkeyi koyup iyice yoğurun. Yarım saat dinlendirin. Ayrı bir yerde galeta unu, rendelenmiş limon kabuğu, tarçın ve kuru üzümü karıştırın. Dinlenmiş hamuru bir bezin üzerinde açın.
Soyulup dilimlenmiş elmaları hamurun üzerine yerleştirin. Kuru üzümlü karışımı serpin. Hamuru rulo şeklinde sarın. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 40 dakika pişirin. Üzerine pudra şekeri serpin. Dilimleyerek servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.