İnce hamuru ile dillere destan olan elmalı strudel (Apfelstrudel), elmalı iç harcı ve piştiğinde kat kat açılmış çıtır hamur katları ile bir harika. Bu tarifi mutlaka deneyin.
Fırın tepsisine yağlı kağıt yayın. Milföy hamurlarını dörder milföy yan yana gelecek şekilde dizip birbirine yapıştırarak bütün bir milföy parçası elde edin.
Önceden ısıtılmış 190 derece fırında 25 dakika pişirin. Fırından aldıktan ve ilk ısısı geçtikten sonra üzerine pudra şekeri serpin. Dilimleyip servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.