İç malzemesi için esmer şeker ve rendelenmiş havucu küçük bir tavaya alıp suyunu çekene kadar pişirin. Ocaktan alıp soğumaya bırakın. Soğuyan karışıma kırıntı haline getirilmiş kestaneyi ekleyin ve karıştırın.
Soğuyan havuçlu içi düzgün şekilde hamurun üzerine yayın. Buzdolabındaki hamuru merdane yardımıyla açıp, dilediğiniz kalıpla kesin ve turtanın üzerine koyun.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.