Tereyağını oda sıcaklığına gelene dek beklettikten sonra, porselen veya cam bir kaba alıp, üzerine şeker ve tuzu ekleyin. Yine oda sıcaklığında olan yumurtaları ilave edin. Mikserle, macun kıvamı alana dek karıştırın. Üstüne alabildiği kadar unu ekleyerek yoğurun.
Hamurdan iri parçalar koparıp, elinizle ya da merdane yardımıyla açarak yağlanmış tartolet kalıplarına yerleştirin. Kabarmaması için üstünü folyo ile kapatıp nohut serpin. Önceden ısıtılmış 170 derece fırında pişirin. Üzerilerini krem şanti ve mevsim meyveleri ile süsleyip servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.