TAVUK göğsünü 2 parmak kalınlığında uzun şeritler halinde doğrayın. Süt, teriyaki sos, tuz ve karabiber karışımında 1 saat bekletin. Galeta ununa bulayıp önceden ısıtılmış 180 derece fırında 10-15 dakika pişirin. Diğer tarafta elma sos için, rendelenmiş elma, şeker ve portakal suyunu kısık ateşte karıştırarak 5 dakika pişirin. Ateşten aldıktan sonra tarçın ilave edin ve kaseye alın. Hardal sos için hardal ve balı iyice karıştırıp, kaseye alın. Kayısılı sos için yoğurt, köri, küp şeklinde doğranmış kırmızı ve sarı biberi karıştırıp, kaseye alın. Soslarla birlikte tavuğu servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.