Tavuk göğüslerini keskin bir bıçakla enlemesine açarak inceltin. Sos için tüm malzemeyi derin bir kaba alıp çırpın. Yarısını tavukların üzerine döküp iyice harmanlayın ve buzdolabında 1-2 saat marine edin. Diğer taraftan salata için marul ve rokayı elinizle parçalara ayırıp servis tabağına alın. Üzerine salatalık ve kırmızı biber ilave edin. Zeytinyağı, limon suyu ve tuz gezdirip karıştırın. Döküm bir tavayı kızdırın. Tavukları marineden alın ve fazla yağını süzdükten sonra tavaya koyun. Kısık ateşte önlü arkalı ızgara yapıp servis tabağına alın. Üzerine ballı hardallı sos gezdirin. Kıyılmış dereotu ekleyin. Salata ile birlikte servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.