Haşlanan tavuk, derisi soyulup didiklenir. İçine tuz ve karabiber eklenir. Bayat ekmeğin içi, sarımsak ve cekilmiş ceviz robotta karıştırılır, içine ılık tavuk suyu yavaş yavaş ilave edilir. Muhallebi kıvamı alana kadar karıştırılmaya devam edilir. Bunun yarısı didiklenmiş tavuk ile karıştırıldıktan sonra bir servis tabağına alınır ve karışımın diğer yarısı ile de üzeri kaplanır. Tereyağı toz veya pul kırmızı biber ile eritilip süslenir.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.