Cipsli Tavuk
Malzemeler
Yapılışı
-
1
PATATES cipsini ezin. Ezilmiş cipsin 3/4'ünü krema ile karıştırın. Karışıma ezilmiş sarmısak, yemeklik doğranmış soğan, ince kıyılmış maydanoz, rendelenmiş kaşar peynirinin 3/4'ünü, tuz, karabiber ve köri ile karıştırın. Tavuk göğsünü kuşbaşı doğrayıp karışıma bulayın. Karışımı buzdolabında 2 saat bekletin. Karışımı yağlanmış bir fırın kabına yayın. Üzerine kalan cipsi ve kaşar peynirini serpin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 30-40 dakika pişirin. Sıcak olarak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Mevsimin Olmazsa Olmazları Elma & Armut
- Baharat Karışımları
- Sağlıklı Çocuk Tarifleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL