Fırında Tavuk Sarma

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Tavuk göğüslerini çok inceltmeden, havan tokmağı yardımı ile dövün. Domatesin kabuğunu soyun. Domates, soğan ve biberleri küp küp doğrayın. 1 çorba kaşığı sıvıyağı bir tavaya alıp soğan, biber ve domatesi iyice soteleyin. Dereotunu incecik kıyıp, tavadaki malzemenin üzerine ekleyerek karıştırın. Karışım ılındıktan sonra, tavuk göğüslerinin üzerine yayın. Tavukları sarıp kürdanla tutturun ve fırın tepsisine dizin. 200 derece fırında pişirin. Bu arada beşamel sos için yağı eritin. Unu ekleyip kavurun. Sütü yavaş yavaş ekleyip karıştırarak 1-2 dakika daha pişirin ve ocaktan alın. Beşamel sosu fırındaki tavukların üzerine yayın. Sosun üzerine rendelenmiş kaşar peynirini paylaştırın. Tekrar fırına sürün. Peynirler eriyip kızarana kadar pişirin. Sıcak servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.