Körili, Hardallı Tavuk, Salata Eşliğinde

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Tavuk etini köri ve tuz ile harmanlayın. Sıvıyağı tavada kızdırın. Tavuk etini tavaya alıp, açık şekilde kızartın. Sosu hazırlamak için hardal, zeytinyağı, kıyılmış sarmısak ve muskatı tavaya alıp, 2-3 dakika soteleyin. Tavuk etini ocaktan alıp, sosla karıştırın. Salata için salatalık ve soğanı kıyıp, domatesi dilimleyin. Marulu iri şekilde kıyın. Bütün haldeki turpları ve diğer salata malzemesini harmanlayıp servis tabağına alın. Üzerine zeytinyağı ve limon suyu gezdirip tavuk etlerini yerleştirin. Ilık olarak servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.