Kremalı Tavuk

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Mantarları küçük küçük doğrayın. Kremayı ve rendelenmiş kaşar peynirini ekleyin. Tuz ve karabiberi ekleyip tekrar karıştırın. Tavukları tek tek bir kesme tahtasının üzerine dizin. Ortalarına hazırladığınız karışımı pay edin. Kenarları üst üste gelecek şekilde kapatın. Pişirme işlemi sırasında iç malzemelerinin çıkmaması için tavukların kenarlarını kürdanlarla birbirine tutturun. Yağsız tavada her iki tarafını da pişirin. Servis tabağına alıp tereyağıyla yağlayın. Üzerine fesleğen serpin. Haşlanmış kabak, patates, bezelye ve havuç garnitürü ile servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.