Krepli Çıtır Ördek

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    ÖRDEĞİ iyice temizleyip bütün olarak fırın tepsisine alın. Önceden ısıtılmış 175 derece fırında 3 saat kendi yağında pişirin. Ördeği 15-20 dakika bekletip kızgın yağda kızartın. Soğan ve salatalığı kibrit çöpü iriliğinde doğrayın. Krep için un, süt, yumurta ve tuzu derin bir kabın içinde iyice çırpın. Yapışmaz yüzeyli tavayı ısıtıp tereyağını eritin. Tavaya krep karışımından birer kepçe dökün. Tavayı hafifçe sallayıp hamurun yayılmasını sağlayın. Kreplerin her iki tarafını pembeleşene kadar pişirin. Ördeğin derisini çıkartıp etinin didikleyin. Kreplerin içine barbekü sos ve erik sosu sürün. Soğan ve salatalıkla birlikte ördek etini kreplerin içine paylaştırın. Dürüm şeklinde sarıp servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.