Tavuk Germe

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    BAHARATLARI ve tuzu karıştırıp, tavuğun her iki tarafına sürün. Zeytinyağı, limon suyu, salça ve sarmısağı
    bir kapta karıştırıp yine her iki yüzüne sürün. Daha sonra tavuğu, ızgarada ya da fırında pişirin.
    Piştikten sonra irice doğrayıp servis tabağına alın. Kekik dalları ile süsleyin. Közlenmiş biber, domates
    ve patates kızartması eşliğinde servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.