Kabakları rendeleyip, suyunu sıkın. Bir kasede yumurta, ince kıyılmış dereotu, yoğurt, margarin, ayçiçek yağı, tuz ve karabiberi çırpın. Bu harcın içine kabağı ilave edin ve bütün malzemeyi karıştırın. Yağlanmış fırın tepsisine 1 adet yufkayı yayın. Üzerine kabaklı harçtan serpin. Tekrar yufka serip kabaklı harçtan serpin.
Yufkalar ve iç harç bitene kadar aynı işleme devam edin.En üste serdiğiniz yufkanın üzerine, 1 su bardağı süt ve 1 adet yumurta karışımından sürün. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında üzeri kızarana kadar pişirin. Fırından almadan 10 dakika önce tepsiyi çıkarıp, rendelenmiş kaşar peyniri serpin. Tekrar fırına verip, kızarana dek pişirin. Dilimleyerek sıcak servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.