Öncelikle oda sıcaklığında margarin, un, yumurta, kabartma tozu ve tuzu ele yapışmayacak kıvamda bir hamur elde edene dek yoğurun. Hamuru yuvarlak cam bir kalıba döşeyin. Üzerine yağlı kağıt ya da alüminyum folyo serin. Nohut ya da kuru fasulye serpiştirin. 200 derece fırında, 15 dakika pişirin.
Daha sonra alüminyum folyo ve fasulyeleri alıp, turta hafifçe pembeleşene dek fırında tutun. Ayrı bir yerde, üzeri için gerekli malzemeyi hazırlayın. Bunun için loru, ince kıyılmış dereotunu, maydanozu, yumurta, süt ve pul biber ile karıştırın. Arzuya göre tuz ekleyerek, pişen hamurun üzerine yayın. 200 derece ısılı fırının ızgarasında, üzeri kızarana dek tutun.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.