Sebzeli Volovan

Sebzeli Volovan

Puf puf kabaran sebzeli volovan nasıl yapılır? Milföy hamurunu eşsiz lezzete dönüştüren Sebzeli Volovan tarifi...

Malzemeler

Yapılışı

  • 1

    Tüm sebzeleri küp doğrayarak ayçicek yağında soteleyin. Sebzeler ılıkken, küp doğradığınız hellim peynirini ilave ederek karıştırın. Fırın tepsisini sıvı yağla yağlayın. 6 adet milföy hamurunu tepsiye dizin. Üzerlerine çırpılmış yumurta akını sürün. Kalan 6 adet milföy hamurunun ortasından, kenarlardan 1,5 cm kalacak şekilde kareler çıkarın.

  • 2

    Çerçeveleri tepsideki milföy hamurlarının üzerine yerleştirin. Çerçevelere de çırpılmış yumurta sarısını sürün. 200 derece fırında milföy hamurları pembeleşene kadar pişirip, ılınmaya bırakın. Sebzeli karışımı ortalarına pay ederek servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Mevsimin Olmazsa Olmazları Elma & Armut
  • Baharat Karışımları
  • Sağlıklı Çocuk Tarifleri
ve Daha Fazlası ...