Maydanozlu Kesecikler

Malzemeler
Yapılışı
-
1
Öncelikle bir kasede rendelenmiş beyaz peynir ve ince kıyılmış yarım demet maydanozu karıştırın. Yufkalardan birini düz bir zemine serin. Su ve ayçiçek yağı karıştırın. Bu karışımdan birkaç kaşık yufkanın üzerine sürün. Üzerine bir yufka daha serin.
-
2
Yuvarlak bir kalıp veya bir su bardağının ağız kısmıyla yuvarlaklar çıkarın. Diğer yufkaları da aynı şekilde hazırlayın. Ortalarına peynirli karışımdan koyun. Kese şekli verecek şekilde kenarlarını büzdürün. Maydanoz saplarıyla bağlayın. Kızdırılmış ayçiçek yağda kızartın. Sıcak olarak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Zeynep Dinç'ten Limonlu Tarifler
- Ramazan'ın Baş Tacı Çorbalar
- Şef Bahtiyar Büyükduman'dan Sıra Dışı Tabaklar
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL