Isıya dayanıklı porsiyonluk cam bir kabın içine yufka yerleştirin. Kenarından 5 cm sarkacak biçimde yuvarlak kesin. Daha sonra cam kabın içindeki yufkayı çıkarıp, diğer yufkaları da aynı ölçüde kesin. Bir adet kabın içine üst üste 2 adet yufka yerleştirin. İçine 2 parça pastırmayı artı (+) şeklinde koyup, peynirli harçtan pay edin.
Kalan yufka parçaları ve harcı da aynı şekilde cam kaplara hazırlayın. Kalan yumurta sarısını çırpıp, yufka parçalarının kenarlarından sarkan kısımlarına sürün. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 10-15 dakika pişirin. Sıcak olarak servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.