Eti minik küpler halinde doğrayın. Akşamdan ıslatılmış soya fasulyesini, et ile birlikte düdüklü tencerede 25 dakika pişirin. Düdüklüden çıkardığınız etli soya fasulyesinin suyunu süzerek, bir süre dinlendirin.
Zeytinyağını tavaya alın. Küçük doğranmış soğanı pembeleşinceye kadar kavurun. Soğuyan soya fasulyesi ve eti ekleyerek tuz ve karabiberi ilave edin. 10 dakika birlikte kavurduktan sonra ateşten alın.
Yufkalardan birini dörde katlayarak bir kapak ile daire şeklinde kesip 4 parça elde edin. Daire şeklinde iki yufkayı üst üste, kenarları dışarıda kalacak şekilde çukur bir kasenin içine yerleştirin. Kasenin içindeki yufkaya, soya fasulyesi ve etli malzemeden iki yemek kaşığı koyarak bohça şeklinde kapatın.
Tüm yufkaları bu şekilde hazırlayın. Bohçaları ters çevirerek tepsiye yerleştirin. Üzerine yumurta sarısı sürerek çörek otu ve susam serpin. 180 derece fırında, üzeri kızarana kadar pişirin.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.