Bereketleri sofraların, hep birlikte yapılan iftarların, her bir lokmanın değerinin bilindiği ramazanın en özel lezzetlerinden biri ramazan pidesi. Peki yumurtalı, peynirli Ramazan pidesi nasıl yapılır? İşte tüm detaylarıyla Yumurtalı Ramazan Pidesi tarifi
Üzerini kapatıp 45 dakika mayalanmaya bırakın. İki eşit parçaya ayırıp altlarına kepek serpin ve 30 dakika mayalanmaya bırakın. Süre sonunda üzerine süt sürerek parmak uçlarımızla şekillendirin.
Çörek otu ve susam serpin. Önceden ısıtılmış 210 derece fırında kontrol ederek üzerileri kızarana kadar pişirin. Fırından alıp üzerilerinden enlemesine kapak kesin
Tulum peyniri serpin. Yumurta kırıp yeniden fırına verin. Peynir eriyene kadar pişirin. Sıcak olarak servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.