Unu büyük bir kaseye alın ve tuzu ekleyin. Ortasını açarak maya karışımını ve zeytinyağını ekleyin. Karışımı elinizle ya da bir spatula ile karıştırarak yumuşak bir hamur elde edin.
Hamuru hafif unlanmış tezgaha alın ve 10 dakika kadar yoğurun. Hamuru tekrar kaseye alın. Üzerini streç filmle kapatın. 1 saat boyunca oda sıcaklığında mayalanmaya bırakın. Bu süre içerisinde hamur hacminin iki katına çıkmalıdır.
İnce dilimlenmiş soğanları ve çekirdeklerini çıkardığınız zeytinleri hamurun üzerine eşit şekilde dağıtın. Soğanların çiğ olması, pişerken hafif bir çıtırlık sağlayacaktır.
Tepsideki hamuru 20-30 dakika daha dinlendirin. Üzerine zeytinyağını gezdirin. Focaccia'yı önceden ısıtılmış 200 derece fırında 20-25 dakika boyunca, altın sarısı bir renk alana kadar pişirin.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.