Yumurtalı ve Kuru Etli Çıtır Lavaş
Kahvaltı için hemen yapabileceğiniz bir tarif arıyorsanız, Yumurtalı ve Kuru Etli Çıtır Lavaş tarifini mutlaka deneyin.
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Yumurtaları kasede kırıp karabiber ve tuz ekleyin. Çatalla hafifçe çırpın. Tereyağını tavada eritip çırpılmış yumurtayı ve küçük parçalar şeklinde kesilmiş kuru eti ilave edin.
-
2
Hızlıca karıştırıp pişirin. Lavaş ekmeklerini tezgaha yayın. Yarılarına gelecek şekilde yumurtayı paylaştırın. Diğer yarısını üzerine kapatıp hafifçe yağlanmış tavaya alın.
-
3
2-3 dakika boyunca ısıtıp diğer tarafını çevirin. Hafifçe kızardıktan sonra tekrar ikiye katlayıp servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Zeynep Dinç'ten Limonlu Tarifler
- Ramazan'ın Baş Tacı Çorbalar
- Şef Bahtiyar Büyükduman'dan Sıra Dışı Tabaklar
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL