Bu arada tencereye zeytinyağı koyun. Küp doğranmış soğanı ve salçayı ekleyip, eriyene dek kavurun. Üzerine ıslatılmış bulgurları ilave edin ve hepsini birlikte 10 dakika kısık ateşte kavurun. İnce kıyılmış taze soğanı, maydanozu, kuru naneyi, fesleğeni, tuz, karabiber, kimyon ve limon suyunu koyup, harmanlayın.
20 dakika dinlendirip, sumak ilave edin. Bu arada sosu hazırlayın. Biberleri közleyip robottan geçirin. Bir kapta yumurta sarısı, ezilmiş sarımsak, limon suyu, şeker, tuz ve zeytinyağını çırpın. Buna robotta ezilmiş biberleri ekleyip, karıştırın. Bir tabağa asma yapraklarını dizin. İçlerine hazırlanan bulgurlu karışımdan yeteri kadar koyun. Yaprakları sarın. Servis tabağına alın. Yanına hazırlanan sosu koyun ve bu sosa çiğ sarmaları bulayıp, servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.