Harç için pirinç, küp doğranmış soğan, 1 adet rendelenmiş domates, 3 yemek kaşığı zeytinyağı, kuş üzümü, dolmalık fıstık, nane, karabiber, tuz ve toz şekeri karıştırın.
Marul yapraklarını sıcak suya batırıp, çıkarın. Varsa sert kısımlarını temizleyin ve teker teker düz bir zemine yayın. Üzerlerine harcı pay edip, her iki tarafını harcın üzerine kapatın. Sonra çok sıkı olmayacak şekilde rulo şeklinde sarın.
Kalan 1 adet domatesi rendeleyip tencerenin tabanına yayın. Üzerine kalan 2 yemek kaşığı zeytinyağını gezdirip marul sarmalarını çok sıkı olmayacak şekilde tencereye yerleştirin. 1 çay bardağı sıcak su gezdirip kısık ateşte, yumuşayana dek kontrol ederek pişirin.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.