Zeytinyağı Fasulye Demetleri

. Bu tarif, hem göz alıcı sunumuyla hem de besleyici içeriğiyle sofralarınızı zenginleştirecek.
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Çalı fasulyesini boylamasına incecik doğrayın. Kenarlarından çıkan uzun kısımları ayırın. 3-4 adet fasulyeyi bir araya getirip, kenara ayırdığınız kısımlar ile bağlayın. Fasulye bitene dek işlemi tekrarlayın.
-
2
Tencerenin ortasına kabuğu temizlenmiş soğan koyup, yanına fasulye demetlerini yerleştirin. Üzerine rendelenmiş domates, bütün sarımsak, toz şeker, zeytinyağı ve tuz gezdirin. 1 su bardağı su ilave edip, kısık ateşte 45 dakika pişirin. Ilık veya soğuk olarak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Zeynep Dinç'ten Limonlu Tarifler
- Ramazan'ın Baş Tacı Çorbalar
- Şef Bahtiyar Büyükduman'dan Sıra Dışı Tabaklar
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL