Zeytinyağlı Bakla

lezzetli ve sağlıklı tarifiyle sizler için hazırladığımız zeytinyağlı bakla tarifimiz

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Baklaları ayıklayın ve kararmaması için yarım limon suyu eklenmiş su dolu kaba alın. Daha sonra yıkayıp, düdüklü tencereye koyun. Üzerine küp doğranmış soğan ve orta kalınlıkta doğranmış taze soğanı ekleyin.
  • 2
    Un, toz şeker ve tuz ilave edin. Zeytinyağı ve suyu ekleyin. Düdüklü tencerede önce orta harlı ateşte düdük ötene kadar, daha sonra düdüğü kapatarak kısık ateşte 20-25 dakika pişirin. Soğuduktan sonra servis tabağına alın. İnce kıyılmış dereotu ile süsleyip servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.