Zeytinyağlı Börülce

Taze börülcelere zeytinyağı ve limonun ferahlatıcı dokunuşu eklendiğinde, ortaya hem sağlıklı hem de lezzet dolu bir tarif çıkıyor.

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Ayıklanmış börülceyi kaynar suda, hafif yumuşayana dek haşlayın. Suyunu süzüp, servis tabağına alın. Ayrı bir yerde kıyılmış sarımsağı zeytinyağında soteleyin. Üzerine kabukları soyulup küp doğranmış domatesi ekleyip sotelemeye devam edin. Tuzunu ayarlayıp ocaktan alın. Sosu börülcenin üzerine gezdirip servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.