Soğanları piyazlık doğrayın. Havuçları temizleyip ortadan ikiye bölün. Daha sonra verev olarak doğrayın. Patatesleri de dilimleyip verev doğrayın. Soğan, havuç ve patatesi bir tencereye alıp karıştırın.
Üzerine enginarları bütün olarak yerleştirin. Zeytinyağı, limon suyu, kesme şeker, su, tuz ve karabiberi tencereye katın. Yağlı bir kağıdı ıslatıp buruşturduktan sonra tencerenin üzerine yerleştirin. Kapağını kapatın ve ocağa oturtun. 10 dakika hızlı ateşte pişirin.
Daha sonra ocağı kısıp 30 dakika pişirin. Enginarları servis tabağına yerleştirin. Dereotunu kıyıp tenceredeki patatesli harçla karıştırın. Daha sonra enginarların ortasına harcı paylaştırın. Soğuk ya da ılık olarak servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.