Damla Sakızlı Trüf

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Trüf için derin bir kasede krema, tereyağı, fındık, toz şeker, kakao, damla çikolata ve hindistan cevizini karıştırın. Robottan geçirdiğiniz bisküvi ve dövülmüş damla sakızını ilave edip, tüm malzemeyi yoğurun. Hazırladığınız harçtan iri ceviz büyüklüğünde parçalar koparın ve avucunuzun içinde açın. Ortasına lokum koyun ve yuvarlayıp top haline getirin. Harç ve iç malzeme bitene kadar işleme devam edin. Hazırladığınız trüfleri üçe ayırın. Bir kısmını hindistan cevizine, bir kısmını toz antep fıstığına, bir kısmını da kakaoya bulayıp, servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Mevsimin Olmazsa Olmazları Elma & Armut
  • Baharat Karışımları
  • Sağlıklı Çocuk Tarifleri
ve Daha Fazlası ...