Sofra
Yulaflar sabah kahvaltısının vazgeçilmesidir. Artık sadece kahvaltı değil tatlıda da vazgeçilmeniz olacak yulaf melba tarifi. Yulaf melba nasıl yapılır işte detayları...

4 Porsiyon
Zorluk Derecesi Orta

MALZEMELER

    20 adet ahududu ya da vişne
    100 gram hazır müsli karışımı
    1 su bardağı yoğurt

    Üzeri için:
    2-3 çorba kaşığı ahududu reçeli
    Ahududu ya da vişne taneleri
    Nane yaprağı

Ahududuları ya da vişneleri 4 adet kup bardağına yerleştirin. Meyvenin üzerine müsliyi düzgün bir kat halinde döşeyip, üzerine yoğurdu ilave edin. En üste ahududu reçelini (yoğun gelirse bir miktar taze limon suyu ile karıştırıp) dökün. En üstü de ahududu ya da vişne taneleri ve nane yaprakları ile süsleyip hemen servis yapın.