Çingene Palamudu Pilakisi
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Balıkları ayıklayıp yıkayın ve iri parçalar halinde doğrayın. Diğer tarafta sıvı yağda yemeklik doğranmış soğanı kavurun. Küp doğranmış havuç, patates, sivri ve kırmızı biberi katıp kavurmaya devam edin. En son domates, karabiber ve tuzu ilave edip 1-2 defa çevirdikten sonra ocağın altını kapatın. İri doğranmış balıkları güvecin içine yerleştirin. Üzerine hazırladığınız sosu boşaltın. En üste kekik serpin ve önceden ısıtılmış 200 derece fırında 15 dakika pişirin. Sıcak olarak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Muz ile Işıldayan Tarifler
- Yeni Yılın İlk Kahvaltı Tabakları
- Muhteşem Ana Yemekler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL