Fırında kuzu kol
Malzemeler
Yapılışı
-
1
ETİ iri parçalar halinde kesin. Salça, sarımsak, kekik, kimyon, karabiber, pul biber, tereyağı ve tuzu derin bir kapta karıştırın. Et parçalarını bu sosa bulayın. Fırın pişirme torbasının içine un koyun ve sallayarak her yanını kaplamasını sağlayın. Eti torbaya koyup, ağzını kapatın. Poşetin üzerine çatalla delikler açın ve fırın tepsisine yerleştirin. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 1 saat pişirin. Diğer taraftan kabukları soyulmuş ve elma dilimi şeklinde doğranmış patatesi zeytinyağında kızartın. Pişen etle birlikte sıcak olarak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Mevsimin Olmazsa Olmazları Elma & Armut
- Baharat Karışımları
- Sağlıklı Çocuk Tarifleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL