Karanfilli Kuzu Külbastı
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Tereyağını bir tencereye alın ve eritin. Külbastıların her iki tarafını da 3'er dakika kızartın. Daha sonra etin üzerine çıkacak kadar kaynar su koyun. Soğanı tencereye bütün olarak ilave edin ve pişmeye bırakın. Etin pişmesine yakın üzerine karanfil saplanmış kuru kayısıları ekleyin ve kısık ateşte suyunu çekene kadar pişirmeye devam edin. Tuz ve karabiberini ayarlayıp, tencereyi ocaktan alın. İçinden soğanı çıkarın ve sıcak olarak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Zeynep Dinç'ten Limonlu Tarifler
- Ramazan'ın Baş Tacı Çorbalar
- Şef Bahtiyar Büyükduman'dan Sıra Dışı Tabaklar
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL