Kuş Yuvası

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    PatlIcanlarI alacalı soyup 5 cm kalınlığında yuvarlak dilimleyin. Kızgın yağda kızartın. Bu arada iri doğranmış etleri zeytinyağı ile kavurun. Kendi suyunda pişirin. Soğan, domates ve biberleri küp küp doğrayın. Etler piştikten sonra önce soğanı ve biberi, daha sonra domatesi ekleyin. Tuz ve karabiberini ayarlayıp 10 dakika daha pişirin. Patlıcanları fırın kabına dik olarak dizin. Patlıcanların üst kısmını bıçak yardımı ile açın. Etler iyice piştikten sonra patlıcanların içine birer parça et yerleştirin. Etin suyunu üzerlerine gezdirin. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 20 dakika pişirin. Püre veya pilav ile servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Muz ile Işıldayan Tarifler
  • Yeni Yılın İlk Kahvaltı Tabakları
  • Muhteşem Ana Yemekler
ve Daha Fazlası ...