Rosto
Malzemeler
Yapılışı
-
1
SIVIYAĞ ve soğanı kavurun. Daha sonra doğanmış havuç, kereviz, salça, defne yaprağını ilave edip, 10 dakika kavurun. Yeterince su ilave edip, rostoyu da ekleyin. Tuz ve karabiber ile kaynamaya bırakın. 2 saat kaynadıktan sonra her porsiyon 200 gram olmak üzere dilimleyin. Soyulup haşlanmış patatesleri tel yardımıyla ezip, sütü ilave edin. Karıştırarak, birkaç dakika ocakta tutun. Tuzunu ayarladıktan sonra tabağa alın. Rostoları, suyunu da süzdürüp, patatesin yanına koyun. Dilerseniz 1 dal kekik ve 1 adet kiraz domates ile süsleyebilirsiniz.
Sofra’da Bu Ay
- 2025 Trendi Swicy Lezzetler
- Selin Kutucular'la Sofra'ya Özel
- Düşük Karbonhidrat Yüksek Lezzet Menüler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL