Portakallı Tavuklu Fettucine

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    FETTUCCINE'Yİ tuz ve sıvıyağ ilave edilmiş sıcak suda, 5-10 dakika haşlayın. Suyunu süzüp kenara alın. 2 çay kaşığı tereyağını tavada eritip, 1 çay kaşığı zeytinyağını ilave edin. Ezilmiş sarmısak ve zencefili ekleyip karıştırın. Küp doğranmış tavuğu ilave edip, tavuklar pişene kadar karıştırın. 1 adet portakalın rendelenmiş kabuğu ve 2 adet portakalın suyunu ekleyin. 1 dakika daha pişirip, üzerine fettuccineyi ilave edin ve karıştırın. Tuz ve karabiberini ayarlayın. Ayrı bir yerde kremayı kısık ateşte 1 dakika pişirip fettuccine'ye ekleyin ve ocaktan alın. Sıcak servis yapın

Sofra’da Bu Ay

  • Evde Sıcacık Yılbaşı
  • Hindistan Cevizli Kış Tatlıları
  • Ete ve Balığa Narenciye Dokunuşu
ve Daha Fazlası ...