Pulbiber ve Naneli Mantı Makarna
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Kıyma ve rendelenmiş soğanı bir kaba alın. Soğanı tuz ile hafif ovarak öldürün. Ardından maydanoz, tuz ve karabiberi de ekleyerek karıştırın ve mantı içini hazırlayın. Mantı makarnaların içini bu karışımla doldurun ve kaynar suyun içine atın. 1 çorba kaşığı tereyağında salça, yarım kaşık kırmızı pul biber ve naneyi karıştırıp, sos yapın. Bu sosu kaynayan mantıya ilave edin. Yumuşayana kadar pişirin ve servis tabağına alın. Üzerine yoğurt koyun. Arzu ederseniz, kalan tereyağında kırmızı pul biber ve naneyi yakıp, üzerine gezdirin.
Sofra’da Bu Ay
- Muz ile Işıldayan Tarifler
- Yeni Yılın İlk Kahvaltı Tabakları
- Muhteşem Ana Yemekler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL